Sibiu
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș

Cursuri Acreditate de Calificare Sibiu

Top, cele mai căutate cursuri

Vezi toate Cursurile Acreditate

Cursuri Specializări Beauty

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gamă largă de Cursuri de Specializări Beauty.

Vezi Cursuri

Cursuri Specializări Masaj

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gama largă de Cursuri Specializări Masaj.

Vezi Cursuri

Cursuri Academie Traineri

Ești pregătit să faci următorul pas în cariera ta?

Te-ai gândit, probabil, cum ai putea să devii instructor și încă nu ai găsit varianta potrivită?

Avem cea mai bună veste pentru tine:
Deschidem Academia de Traineri Reflexovital, locul în care vei învăța tot ce trebuie să știi despre cum să fii trainer.
Domenii disponibile: Masaj, Machiaj, Manichiură, Cosmetică, Frizerie, Coafor.

Investește în povestea ta de succes!

Vezi Cursuri

Reflexovital Sibiu

Academia Reflexovital - Frumusețea, o nouă carieră!

Reflexoivtal Sibiu vă pune la dispoziție cursuri acreditate pentru începători și avansați. Domeniile în care excelăm sunt: masaj, cosmetică, manichiură, frizerie, coafor, machiaj, remodelare corporală.
Pasiunea, hobby-ul sau meseria în domeniilegate de beauty există în ADN-ul multor persoane, motiv pentru care acest segment de piată este unul foarte dezvoltat atât în România cât și în întreaga lume. Academia Reflexovital Sibiu vine în întâmpinarea pasionaților de beauty oferindu-le șansa transformării hobby-ului într-o frumoasă carieră în domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale.

Printre beneficiile cursurilor noastre se numără:

Traineri specializați: Cursurile noastre sunt susținute de traineri cu experiență în domeniul beauty sau masaj asigurându-vă că primiți instruirea și îndrumarea adecvată în fiecare etapă a procesului de învățare.

Suport de curs: Vă punem la dispoziție materiale de studiu actualizate și cuprinzătoare, care vă vor ajuta să înțelegeți bine subiectele abordate și să stăpâniți tehnicile specifice domeniului.

90% Practică: Acordăm o atenție deosebită aplicării practice a cunoștințelor acumulate, oferindu-vă șanse multiple de a vă exersa abilitățile într-un mediu sigur și supervizat.

De ce noi? Experiența ne recomandă!

Funcționăm din anul 1996, în Sibiu, și avem cea mai mare răspandire la nivel național, având saloane proprii și centre de formare profesională în 20 orașe din țară: Arad, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, București, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Giurgiu, Iași, Ojdula, Oradea, Piatra Neamț, Ramnicu Valcea, Sibiu, Slatina, Timișoara, Târgu Mureș.

Orașele unde ne găsești

AR BC BH BT BV B CJ CT CV DJ GR HD IS MM MS NT OT SB TM VL

Succesul stă în mâinile tale

Academia noastră oferă toate premizele unei cariere de succes prin împărtășirea și aprofundarea tehnicilor noi, dar și a celor tradiționale, punând la dizpoziția cursanților produse, ustensile și aparatură profesionale colaborând în acest sens cu branduri profesionale de renume.

Plasăm pe primul loc nevoia cursanților noștri de a avea cea mai bună pregătire, la cele mai înalte standarde, având în echipă traineri bine pregătiți, adevărați profesioniști în domeniile lor. Calitatea și modul de predare al cursurilor este conform cerințelor și standardelor Uniunii Europene.

Diplome acreditate

Certificarea absolvirii cursurilor de formare profesională (acreditate) a adulților se face prin înmânarea de certificate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educaţiei Naţionale, precum și de Ministerul Sănătății, cu valabilitate națională și internațională în 60 de state.

Cursuri specializare

Cursurile de specializare se fac în completarea celor de formare profesională și se adresează celor care doresc să își perfecționeze cunoștințele și să adauge noi compețente în curriculum-ul profesional sau tuturor celor dornici să fie la curent cu noutățile din domeniile beauty-wellness. La absolvirea cursurilor de specializare se înmanează diplome Reflexovital.

Oportunități de angajare națională și internațională

Cartea noastră de vizită este succesul de care se bucură absolvenții cursurilor Academiei Reflexovital care iși deschid propriile afaceri, sunt solicitați să lucreze în saloanele și spa-urile din țară și de companiile de recrutare și selectie pentru vasele de croazieră (Steiner, Carnival).

Noutăți Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.

În Culisele Masajului, cu Alin Gheorghișor: de la Terapeut-Maseur la Trainer Național și Internațional

Alin Gheorghișor este terapeut maseur și trainer REFLEXOVITAL. Este specializat în diverse tipuri de masaj.

Vezi mai mult

De ce nu se vede rezultatul Exercițiilor Fizice?

Pe lista de rezoluții, cap de listă stă un corp tonifiat, numai că, în ciuda tuturor eforturilor, rezultatele nu se văd, oricât te-ai strădui. Ce nu faci bine?

Vezi mai mult

Secretul pentru un Machiaj Rezistent

Sezonul petrecerilor a început, pe lângă ținute și coafură, tenul și machiajul tău trebuie să fie fresh, în trend dar mai ales potrivit vârstei.

Vezi mai mult

Cursuri Recomandate Sibiu

Dezvoltarea personală înseamnă creșterea încrederii în sine, a personalității, ieșirea din zona de confort și o mai bună versiune a ta.

reflexovital.ro
Reflexovital Cursuri Logo

Vine în întâmpinarea pasionaților de beauty oferindu-le șansa transformării hobby-ului într-o frumoasă carieră în domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale.

reflexovitalsalon.ro
Reflexovital Salon Logo

Este locul în care frumusețea este mai accesibilă ca oricând. Te asteptăm se te răsfeți într-o atmosferă caldă și reconfortantă, unde găsești cele mai bune servicii de modelare corporală și cosmetică.

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter

Parteneri

Asociația de masaj și terapii complementare Beautyone.ro fiterman-pharma.ro Tilon Vision.ro Web Design Sibiu unityvision.ro amelcreative.ro Eternal.ro Loreal Reflexovital Salon Techir.ro UtilariSaloane.ro Kosmolinespa.ro