Brașov
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Brașov București Cluj Napoca Craiova Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Târgu Jiu Oradea Baia Mare Valea Doftanei
cursuri reflexovital

Cursuri Calificare Brașov

Vezi Cursuri

Cursuri Specializari Beauty

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gamă largă de Cursuri de Specializari Beauty

Vezi Cursuri

Cursuri Specializari Masaj

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gama largă de Cursuri Specializari Masaj.

Vezi Cursuri

shop-reflexovital

Reflexovital Brașov

Academia Reflexovital Brașov - Frumusețea, o nouă carieră!

Academia noastră vă pune la dispoziție cursuri de calificare, atât pentru începători cât și pentru avansați. Domeniile în care excelăm sunt: masaj, cosmetică, manichiură, frizerie, coafor, machiaj, remodelare corporală.

De ce noi? Experiența ne recomandă!

Funcționăm de peste 26 de ani, în Sibiu, și avem cea mai mare răspandire la nivel național. Avem saloane proprii și centre de formare profesională în 14 orașe din țară: Sibiu, Deva, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Brașov, București, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Slatina, Alba Iulia, Constanta, Arad. În Brașov, ne găsiți pe Brașov, Str Codrul Cosminului nr 94, etaj 2.

Orașele unde ne găsești

Acoperire Reflexovital Romania - Judete

Succesul stă în mâinile tale

Academia noastră oferă toate premizele unei cariere de succes, punând la dizpoziția cursanților produse, ustensile și aparatură de cea mai bună calitate colaborând în acest sens cu branduri profesionale de renume.

Plasăm pe primul loc nevoia cursanților noștri de a avea cea mai bună pregătire, la cele mai înalte standarde, având în echipă traineri bine pregătiți. Calitatea și modul de predare al cursurilor este conform cerințelor și standardelor Uniunii Europene.

Diplome acreditate

Certificarea absolvirii cursurilor de formare profesională (acreditate) a adulților se face prin înmânarea de certificate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educaţiei Naţionale, precum și de Ministerul Sănătății, cu valabilitate națională și internațională în 60 de state.

Cursuri specializare

Vrem să fiți mereu la curent cu noutățile și să deveniți cei mai buni în domeniu. Cursurile de specializare se adresează tuturor celor care doresc să își perfecționeze cunoștințele. La absolvirea cursurilor de specializare se înmanează diplome Reflexovital.

Oportunități de angajare națională și internațională

Cartea noastră de vizită este succesul de care se bucură absolvenții cursurilor Academiei Reflexovital care iși deschid propriile afaceri, sunt solicitați să lucreze în saloanele și spa-urile din țară și de companiile de recrutare și selectie pentru vasele de croazieră.
Colaborăm cu o mare parte din saloanele din țară și din străinătate, iar în momentul în care avem un post disponibil în domeniu ești primul care află. Începe călătoria în domeniul frumuseții chiar acum.

Noutăți Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.

Top Tendințe în Manichiura pentru Primavară - Vară 2022

de Alina Maier, trainer Reflexovital

Vezi mai mult

Machiajul de Mireasă - Luminos dar și rezistent pentru ziua cea mare

Trenduri și tendințe în machiajul mireselor - de Niko Marian, trainer Make-Up Reflexovital

Vezi mai mult

Gala Beauty Reflexovital

Reflexovital îi reunește, în premieră, la Sibiu, pe unii dintre cei mai buni profesioniști

Vezi mai mult

Cursuri Recomandate Brașov

Dezvoltarea personală înseamnă creșterea încrederii în sine, a personalității, ieșirea din zona de confort și o mai bună versiune a ta.

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter