Iași
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Brașov București Cluj Napoca Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Târgu Jiu Oradea Iași
cursuri reflexovital

Cursuri Specializari Masaj

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gama largă de Cursuri Specializari Masaj.

Vezi Cursuri

shop-reflexovital

Reflexovital

Academia Reflexovital - Frumusețea, o nouă carieră!

Academia noastră vă pune la dispoziție cursuri de calificare, atât pentru începători cât și pentru avansați. Domeniile în care excelăm sunt: masaj, cosmetică, manichiură, frizerie, coafor, machiaj, remodelare corporală.
Pasiunea, hobby-ul sau meseria în domenii legate de beauty există în ADN-ul multor persoane, motiv pentru care acest segment de piată este unul foarte dezvoltat atât în România cât și în întreaga lume. Academia Reflexovital vine în întâmpinarea pasionaților de beauty oferindu-le șansa transformării hobby-ului într-o frumoasă carieră în domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale.

De ce noi? Experiența ne recomandă!

Funcționăm din anul 1996, în Sibiu, și avem cea mai mare răspandire la nivel național, având saloane proprii și centre de formare profesională în 14 orașe din țară: Sibiu, Deva, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Brașov, București, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Slatina, Alba Iulia, Constanta, Arad.

Orașele unde ne găsești

Acoperire Reflexovital Romania - Judete

Succesul stă în mâinile tale

Academia noastră oferă toate premizele unei cariere de succes prin împărtășirea și aprofundarea tehnicilor noi, dar și a celor tradiționale, punând la dizpoziția cursanților produse, ustensile și aparatură de cea mai bună calitate colaborând în acest sens cu branduri profesionale de renume.

Plasăm pe primul loc nevoia cursanților noștri de a avea cea mai bună pregătire, la cele mai înalte standarde, având în echipă traineri bine pregătiți, adevărați profesioniști în domeniile lor. Calitatea și modul de predare al cursurilor este conform cerințelor și standardelor Uniunii Europene.

Diplome acreditate

Certificarea absolvirii cursurilor de formare profesională (acreditate) a adulților se face prin înmânarea de certificate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educaţiei Naţionale, precum și de Ministerul Sănătății, cu valabilitate națională și internațională în 60 de state.

Cursuri specializare

Cursurile de specializare se fac în completarea celor de formare profesională și se adresează celor care doresc să își perfecționeze cunoștințele și să adauge noi compețente în curriculum-ul profesional sau tuturor celor dornici să fie la curent cu noutățile din domeniile beauty-wellness. La absolvirea cursurilor de specializare se înmanează diplome Reflexovital.

Oportunități de angajare națională și internațională

Cartea noastră de vizită este succesul de care se bucură absolvenții cursurilor Academiei Reflexovital care iși deschid propriile afaceri, sunt solicitați să lucreze în saloanele și spa-urile din țară și de companiile de recrutare și selectie pentru vasele de croazieră (Steiner, Carnival).

Noutăți Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.

Gala Beauty Reflexovital

Reflexovital îi reunește, în premieră, la Sibiu, pe unii dintre cei mai buni profesioniști

Vezi mai mult

Seminar Gratuit - Machiaj Pin-Up

Stilul Pin Up se numără printre cele mai solicitate atunci când vine vorba de machiaj.

Vezi mai mult

Tabara Masaj Sibiu

Reflexovital în colaborare cu Asociația de Masaj și Terapii Complementare te invită la o Tabară de masaj inedită.

Vezi mai mult

Parteneri

Asociația de masaj și terapii complementare Beautyone.ro fiterman-pharma.ro Blackboxnet.ro Eternal.ro Loreal Reflexovital Salon Techir.ro UtilariSaloane.ro Kosmolinespa.ro