Sibiu
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea

Cursuri Acreditate Sibiu

Coafor

Curs Coafor

Descoperă arta coafurii la cursul pentru începători oferit de Reflexovital Sibiu. Învăță tehnicile de vopsit, tuns și coafuri moderne sub îndrumarea specialiștilor noștri. Fă primii pași într-o carieră plină de stil și expresivitate!

Vezi detalii Începe la 29.08.2024
Mai sunt 66 zile
Frizerie

Curs Frizerie

Evoluează în arta frizeriei la cursul oferit de Reflexovital Sibiu. Învăță tehnici de tuns și design pentru o carieră în frumusețe. Descoperă-ți pasiunea pentru tuns și formează-ți abilitățile la standarde profesionale!

Vezi detalii Începe la 13.07.2024
Mai sunt 19 zile
Maseur Calificare

Curs Maseur Calificare

Devino Maseur Calificat Acreditat la cursul oferit de Reflexovital Sibiu. Învățare specializată și certificare pentru o carieră în masaj. Descoperă tainele relaxării și sănătății.

Vezi detalii Începe la 16.07.2024
Mai sunt 22 zile
Cosmetică

Curs Cosmetică

Începe-ți cariera în cosmetică la cursul oferit de Reflexovital Sibiu. Devino cosmetician și învață tehnici avansate pentru tratamente faciale și epilat, pensat, etc. Descoperă secretele frumuseții și oferă-ți clienților îngrijirea de care au nevoie!

Vezi detalii Începe la 23.09.2024
Mai sunt 91 zile
Machiaj

Curs Machiaj

Explorează arta machiajului la cursul de începători al Academiei Reflexovital Sibiu. Învață tehnici esențiale și secretele unui makeup impecabil. Traineri dedicați și practică intensivă pentru a-ți dezvolta abilitățile.

Vezi detalii Începe la 09.07.2024
Mai sunt 15 zile
Unghii - Express Basic

Curs Unghii - Express Basic

Învață arta manichiurii și a unghiilor cu gel la cursurile acreditate de la Reflexovital Sibiu. Descoperă tehnici avansate și secretele unor manichiuri impecabile. Transformă-ți pasiunea într-o carieră strălucitoare în domeniul frumuseții!

Vezi detalii Începe la 15.07.2024
Mai sunt 21 zile
Masaj Incepători

Curs Masaj Incepători

Descoperă tainele masajului la cursul de maseur oferit de Reflexovital Sibiu. Învăță tehnici avansate și dezvoltă-ți abilitățile pentru o carieră în relaxare și bunăstare. Fă primii pași către o nouă profesie, specializându-te cu experți în domeniu!

Vezi detalii Începe la 18.07.2024
Mai sunt 24 zile
Vezi detalii Începe la 09.09.2024
Mai sunt 77 zile
Reflexoterapie

Curs Reflexoterapie

Descoperă secretele reflexoterapiei la cursul oferit de Reflexovital Sibiu. Învăță tehnici avansate și descoperă modalități de a promova starea de bine și echilibrul. Pregătește-te pentru o carieră într-un domeniu fascinant al terapiilor complementare!

Vezi detalii Începe la 30.07.2024
Mai sunt 36 zile
Vezi detalii Începe la 25.06.2024
Mai este o zi!
Gene fir cu fir

Curs Gene fir cu fir

Alege cursul de gene fir cu fir acreditat al Academiei Reflexovital Sibiu. Prinde pricepere practică și îndrumare pentru a deveni expert în acest domeniu. Transformă-ți interesul într-o carieră de succes în frumusețe!

Vezi detalii Începe la 04.07.2024
Mai sunt 10 zile
Formator

Curs Formator

Transformă-ți pasiunea pentru învățare într-o carieră de succes la cursul de formator de la Reflexovital Sibiu. Descoperă bucuria de a împărtăși cunoștințele și de a forma viitorul!

Vezi detalii Începe la 25.06.2024
Mai este o zi!
Pensat

Curs Pensat

Explorează tehnici avansate de pensat și vopsit sprâncene la cursurile specializate de la Reflexovital Sibiu. Învățare practică și îndrumare de la profesioniști pentru a-ți dezvolta abilitățile și a oferi clienților rezultate impecabile.

Vezi detalii Începe la 13.07.2024
Mai sunt 19 zile
Intensiv Makeup Acreditat

Curs Intensiv Makeup Acreditat

Descoperă cursul intensiv de machiaj pe o durată de 4 zile, oferit de Reflexovital Sibiu. Invață tehnicile avansate de makeup și secretele unui machiaj impecabil.

Vezi detalii Începe la 15.07.2024
Mai sunt 21 zile
Masaj Relaxare Intensiv

Curs Masaj Relaxare Intensiv

Descoperă fascinanta lume a masajului la cursul intensiv de 3 zile de la Reflexovital Sibiu. Vei fi ghidat pas cu pas pentru a învăța tehnici avansate și secretele unui masaj de excepție.

Vezi detalii Începe la 15.11.2024
Mai sunt 144 zile
Maseur Intensiv

Curs Maseur Intensiv

Explorează arta masajului la cursul intensiv Reflexovital. Vei învăța diverse tipuri de masaj, devenind expert în relaxare și terapie. O oportunitate de a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes!

Vezi detalii Începe la 15.11.2024
Mai sunt 144 zile
Masaj Terapeutic Manual & Stretching Intensiv

Curs Masaj Terapeutic Manual & Stretching Intensiv

Aprofundează arta terapiei prin cursul de masaj terapeutic manual & stretching intensiv al Academiei Reflexovital. Învață tehnici avansate de terapie prin masaj intensiv.

Vezi detalii Începe la 15.11.2024
Mai sunt 144 zile
Drenaj Limfatic

Curs Drenaj Limfatic

Descoperă beneficiile masajului la cursul acreditat de drenaj limfatic al Academiei Reflexovital pentru o sănătate înfloritoare și abilități profesionale remarcabile.

Vezi detalii Începe la 03.08.2024
Mai sunt 40 zile
Pensat & Epilat cu Ceară

Curs Pensat & Epilat cu Ceară

Începe-ți cariera în cosmetică la cursul oferit de Reflexovital Sibiu. Devino expert în pensat și epilat cu ceară învață tehnici avansate. Descoperă secretele frumuseții și oferă clienților îngrijirea de care au nevoie!

Vezi detalii Începe la 05.08.2024
Mai sunt 42 zile
Manichiură + Stilist Protezist Unghii

Curs Manichiură + Stilist Protezist Unghii

Învață arta manichiurii și a unghiilor cu gel la cursurile acreditate de la Reflexovital. Descoperă tehnici avansate și secretele unor manichiuri impecabile. Transformă-ți pasiunea într-o carieră strălucitoare în domeniul frumuseții!

Vezi detalii Curs indisponibil
la Sibiu
Epilare definitivă cu laser și IPL

Curs Epilare definitivă cu laser și IPL

Specializează-te în epilarea definitivă cu laser la cursul oferit de Reflexovital. Tehnici avansate și expertiză pentru a deveni un profesionist în acest domeniu în continuă dezvoltare.

Vezi detalii Curs indisponibil
la Sibiu
Stilist Protezist Unghii - Intensiv

Curs Stilist Protezist Unghii - Intensiv

Învață arta manichiurii și a unghiilor cu gel la cursurile acreditate de la Reflexovital. Descoperă tehnici avansate și secretele unor manichiuri impecabile. Transformă-ți pasiunea într-o carieră strălucitoare în domeniul frumuseții!

Vezi detalii Curs indisponibil
la Sibiu
Vezi detalii Curs indisponibil
la Sibiu
Masaj Terapeutic

Curs Masaj Terapeutic

Aprofundează arta terapiei prin cursul de masaj terapeutic intensiv al Academiei Reflexovital. Învață tehnici avansate de terapie prin masaj intensiv.

Vezi detalii Curs indisponibil
la Sibiu