ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Gala Beauty Reflexovital: Corina Munteanu, P.A.D.I.R și Provocările Antreprenoriatului din Industria Înfrumusețării

Gala Beauty Reflexovital: Corina Munteanu, P.A.D.I.R și Provocările Antreprenoriatului din Industria Înfrumusețării

Corina Munteanu, Președinte fondator al P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România) susține Gala Beauty Reflexovital, de la prima ediție,  demonstrându-și astfel sprijinul pentru inițiativele care promovează frumusețea și dezvoltarea industriei beauty din România.

Frumusețea, dincolo de aspectul estetic, înseamnă educație, calitate și progres. PADIR se implică activ în promovarea standardelor etice și a responsabilității sociale în cadrul comunității beauty. Prin campanii de conștientizare și programe de responsabilitate socială, organizația își propune să contribuie la o industrie mai sustenabilă și mai orientată către nevoile comunității.

 Ce înseamnă P.A.D.I.R pentru industria beauty?

 P.A.D.I.R este prima organizație de tip patronal, înființată în România, cu scopul de a apăra interesul antreprenorilor din industria înfrumusețării, de a-i reprezenta în fața autorităților și de a numi toți actorii din industrie.

Se poate înscrie oricine activează în acest domeniu?

 Atât timp cât sunt persoane juridice, sub formă de SRL, PFA, într-o întreprindere individuală, da, iar în cazul în care sunt persoane fizice, se pot înscrie în P.A.D.I.R prin intermediul asociațiilor care sunt deja înscrise.

Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă antreprenorii din industria înfrumusețării?

 Sunt foarte multe, dar cred că principala, sau mai bine spus, de-a lungul vremii, pentru că, patronatul a fost înființat în 2020, am descoperit că principala problemă cu care se confruntă antreprenorii este deficitul de forță de muncă, în industria noastră.

Ce proiecte aveți în plan pentru anul acesta?

 Anul acesta se vor întâmpla foarte multe evenimente. Începem cu acest eveniment foarte important, Gala Beauty Reflexovital care a ajuns la cea de-a 3-a ediție și crește de la an la an, sunt suntem foarte mândri pentru acest lucru.

 

Următorul eveniment este Conferința “ Strategii de  Înfrumusețare “, este un eveniment anual care deja devine tradiție, unde autoritățile sunt față în față cu antreprenorii, pentru a le răspunde la întrebările pe care aceștia le au. 

 Urmează evenimente pe domenii: conferințe pentru extensii de gene, pentru coafor, pentru toate domeniile din industria noastră, și totul excelează cu Cosmobeauty, care va avea loc în perioada 7-9 iunie, la Sala Polivalentă, în București.

 

 

 

Mai multe despre activitățile și evenimente P.A.D.I.R găsiți aici:

https://padir.ro

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter