Craiova
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Chișinău Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Piatra Neamț Oradea Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Jiu Târgu Mureș Ploiești Târgoviște Brăila Bistrița Argeș

Cursuri Acreditate de Calificare Craiova

Top, cele mai căutate cursuri

Vezi toate Cursurile Acreditate

Cursuri Specializări Beauty

Academia Reflexovital vă pune la dispoziție o gama largă de Cursuri de Specializări Beauty.

Vezi Cursuri

Reflexovital

Academia Reflexovital - Frumusețea, o nouă carieră!

Academia noastră vă pune la dispoziție cursuri de calificare, atât pentru începători cât și pentru avansați. Domeniile în care excelăm sunt: masaj, cosmetică, manichiură, frizerie, coafor, machiaj, remodelare corporală.
Pasiunea, hobby-ul sau meseria în domenii legate de beauty există în ADN-ul multor persoane, motiv pentru care acest segment de piată este unul foarte dezvoltat atât în România cât și în întreaga lume. Academia Reflexovital vine în întâmpinarea pasionaților de beauty oferindu-le șansa transformării hobby-ului într-o frumoasă carieră în domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale.

De ce noi? Experiența ne recomandă!

Funcționăm din anul 1996, în Sibiu, și avem cea mai mare răspandire la nivel național, având saloane proprii și centre de formare profesională în 26 orașe din țară: Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Băile Felix, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Giurgiu, Iași, Ojdula, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Ramnicu Valcea, Sibiu, Slatina, Timișoara, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș.

Orașele unde ne găsești

AR AG BC BH BN BT BR BV B CJ CT CV DB DJ GJ GR HD IS MM MS NT OT PH SB TM VL

Succesul stă în mâinile tale

Academia noastră oferă toate premizele unei cariere de succes prin împărtășirea și aprofundarea tehnicilor noi, dar și a celor tradiționale, punând la dizpoziția cursanților produse, ustensile și aparatură de cea mai bună calitate colaborând în acest sens cu branduri profesionale de renume.

Plasăm pe primul loc nevoia cursanților noștri de a avea cea mai bună pregătire, la cele mai înalte standarde, având în echipă traineri bine pregătiți, adevărați profesioniști în domeniile lor. Calitatea și modul de predare al cursurilor este conform cerințelor și standardelor Uniunii Europene.

Diplome acreditate

Certificarea absolvirii cursurilor de formare profesională (acreditate) a adulților se face prin înmânarea de certificate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educaţiei Naţionale, precum și de Ministerul Sănătății, cu valabilitate națională și internațională în 60 de state.

Cursuri specializare

Cursurile de specializare se fac în completarea celor de formare profesională și se adresează celor care doresc să își perfecționeze cunoștințele și să adauge noi compețente în curriculum-ul profesional sau tuturor celor dornici să fie la curent cu noutățile din domeniile beauty-wellness. La absolvirea cursurilor de specializare se înmanează diplome Reflexovital.

Oportunități de angajare națională și internațională

Cartea noastră de vizită este succesul de care se bucură absolvenții cursurilor Academiei Reflexovital care iși deschid propriile afaceri, sunt solicitați să lucreze în saloanele și spa-urile din țară și de companiile de recrutare și selectie pentru vasele de croazieră (Steiner, Carnival).

Noutăți Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.

Top Tendințe în Manichiura pentru Primavară - Vară 2022

de Alina Maier, trainer Reflexovital

Vezi mai mult

Machiajul de Mireasă - Luminos dar și rezistent pentru ziua cea mare

Trenduri și tendințe în machiajul mireselor - de Niko Marian, trainer Make-Up Reflexovital

Vezi mai mult

Gala Beauty Reflexovital

Reflexovital îi reunește, în premieră, la Sibiu, pe unii dintre cei mai buni profesioniști

Vezi mai mult

Cursuri Recomandate Craiova

Dezvoltarea personală înseamnă creșterea încrederii în sine, a personalității, ieșirea din zona de confort și o mai bună versiune a ta.

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter

Parteneri

Asociația de masaj și terapii complementare Beautyone.ro fiterman-pharma.ro Blackboxnet.ro Eternal.ro Loreal Reflexovital Salon Techir.ro UtilariSaloane.ro Kosmolinespa.ro kine-artis