Brașov
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș

NOUTATI BLOG

Fii la curent cu noutățile din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.
1

Sorin Luca: Rețeta pentru succes în domeniul Frizeriei

Cu pasiune pentru frumusețe, creativitate și disciplină, Sorin Luca a reușit să își facă un nume în domeniul frizeriei. În 2013, după absolvirea cursului de coafor, și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în arta tunsorilor bărbătești prin participarea la diverse cursuri de specializare.
Vezi mai multe
1

Alina Maier – Despre pasiune, stil personal și evoluția în cariera de Nail Artist

Alina Maier, nail artist și trainer Reflexovital, este o prezență charismatică, echilibrată și pasionată de domeniul beauty. Cu o atenție meticuloasă până la ultimul detaliu, Alina poate fi definită, fără îndoială, drept o perfecționistă, pentru care “nu îmi iese” sau “nu se poate” sunt înlocuite întotdeauna cu “nu ai încercat suficient“.
Vezi mai multe
1

Tracey Windmill și Terapiile Americane Aplicate cu Succes în România

Tracey Windmill și Travis Knuth au susținut la Sibiu, Masterclass-ul Dynamic Flow Massage, eveniment organizat de Academia Reflexovital, în parteneriat cu Asociația de Masaj și Terapii Complementare.
Vezi mai multe
1

În Culisele Masajului, cu Alin Gheorghișor: de la Terapeut-Maseur la Trainer Național și Internațional

Alin Gheorghișor este terapeut maseur și trainer REFLEXOVITAL. Este specializat în diverse tipuri de masaj.
Vezi mai multe
1

De ce nu se vede rezultatul Exercițiilor Fizice?

Pe lista de rezoluții, cap de listă stă un corp tonifiat, numai că, în ciuda tuturor eforturilor, rezultatele nu se văd, oricât te-ai strădui. Ce nu faci bine?
Vezi mai multe
1

Secretul pentru un Machiaj Rezistent

Sezonul petrecerilor a început, pe lângă ținute și coafură, tenul și machiajul tău trebuie să fie fresh, în trend dar mai ales potrivit vârstei. Poate ultima remarcă te-a făcut să ridici sprânceana, până la urmă, “ age is just a number “ și ai dreptate, dar există mici ritualuri și trucuri de make-up care te pot ajuta să obții un look mai fresh, lejer și luminos.
Vezi mai multe

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter