Slatina
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea

NOUTATI BLOG

Fii la curent cu noutățile din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.
1

Echilibrul, Empatia și Expertiza: Conversație cu Andrei Banc despre Arta Masajului

Andrei Banc este specialist în remodelare corporală și terapeut maseur. Secretele și beneficiile acestei meserii le împarte cu clienții de la salon, dar și cu cei care îi devin cursanți, Andrei fiind trainer în cadrul Academiei Reflexovital. “A fost o alegere conștientă să mă dedic acestui domeniu, nu doar pentru tehnica în sine, ci și pentru satisfacția de a vedea transformări reale în viața clienților și a cursanților mei “, spune Andrei.
Vezi mai multe
1

Gala Beauty Reflexovital: Corina Munteanu, P.A.D.I.R și Provocările Antreprenoriatului din Industria Înfrumusețării

Corina Munteanu, Președinte fondator al P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România) susține Gala Beauty Reflexovital, de la prima ediție, demonstrându-și astfel sprijinul pentru inițiativele care promovează frumusețea și dezvoltarea industriei beauty din România.
Vezi mai multe
1

Sorin Luca: Rețeta pentru succes în domeniul Frizeriei

Sorin jonglează cu tunsul în salon și predarea cursurilor de frizer, fiind trainer în cadrul Academiei Reflexovital și trainer Redken. Pentru el, frizeria nu este doar o meserie, ci un stil de viață, o sursă constantă de reflecție și perfecționare. În 2023, munca, talentul și determinarea l-au propulsat în lumina reflectoarelor, aducându-l în TOP 100 și ulterior în finala celui mai prestigios concurs global din domeniul frizeriei, One Shot Hair Awards, unde s-a calificat în Top25, la categoria MEN (2980 intrări din 120 de țări), confirmându-i astfel talentul și excelența la nivel mondial.
Vezi mai multe
1

Alina Maier – Despre pasiune, stil personal și evoluția în cariera de Nail Artist

Alina Maier, nail artist și trainer Reflexovital, este o prezență charismatică, echilibrată și pasionată de domeniul beauty. Cu o atenție meticuloasă până la ultimul detaliu, Alina poate fi definită, fără îndoială, drept o perfecționistă, pentru care “nu îmi iese” sau “nu se poate” sunt înlocuite întotdeauna cu “nu ai încercat suficient“.
Vezi mai multe
1

Tracey Windmill și Terapiile Americane Aplicate cu Succes în România

Tracey Windmill și Travis Knuth au susținut la Sibiu, Masterclass-ul Dynamic Flow Massage, eveniment organizat de Academia Reflexovital, în parteneriat cu Asociația de Masaj și Terapii Complementare.
Vezi mai multe
1

În Culisele Masajului, cu Alin Gheorghișor: de la Terapeut-Maseur la Trainer Național și Internațional

Alin Gheorghișor este terapeut maseur și trainer REFLEXOVITAL. Este specializat în diverse tipuri de masaj.
Vezi mai multe

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter