Slatina
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea

Avem o bază de date cu peste 20.000 de potențiali angajați, pregătiți la cel mai înalt nivel.

Puzzle

Nevoile de personal ale fiecărei companii sunt diferite.

Ne luăm timpul necesar pentru a înțelege afacerea dvs., astfel încât să căutăm proactiv candidați care se pliază pe cerințele dvs specifice de angajare, eficientizând astfel procesul de angajare.

Comunicarea puternică, implicarea personală și integritatea sunt cheie în orice relație. Procesul de recrutare devine cu siguranță mai ușor datorită serviciilor noastre, iar noi rămânem focusati 100% pe parcursul întregului proces de angajare, oferind întotdeauna actualizări periodice cu privire la progresele noastre de căutare. Oferim o abordare onestă, autentică, cu valoare adăugată atunci când recrutăm pentru afacerea dvs.

Găsirea potrivită a angajaților nu este întotdeauna ușoară, dar este crucială pentru succesul atât al afacerilor clienților noștri, cât și al nostru.

Ai nevoie de personal?

Descrierea postului:

Date contact recrutare:

Email:
Telefon: +40 723 220 071

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter