Bacău
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș

NOUTATI BLOG

Fii la curent cu noutățile din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.
1

În Culisele Masajului, cu Alin Gheorghișor: de la Terapeut-Maseur la Trainer Național și Internațional

Alin Gheorghișor este terapeut maseur și trainer REFLEXOVITAL. Este specializat în diverse tipuri de masaj.
Vezi mai multe
1

De ce nu se vede rezultatul Exercițiilor Fizice?

Pe lista de rezoluții, cap de listă stă un corp tonifiat, numai că, în ciuda tuturor eforturilor, rezultatele nu se văd, oricât te-ai strădui. Ce nu faci bine?
Vezi mai multe
1

Secretul pentru un Machiaj Rezistent

Sezonul petrecerilor a început, pe lângă ținute și coafură, tenul și machiajul tău trebuie să fie fresh, în trend dar mai ales potrivit vârstei.
Vezi mai multe
1

Melania Motoc: Secretele Unei Cariere de Succes în Domeniul Beauty

”M-aș referi la frumusețea umană, ca aspect care aduce bucurie și siguranță persoanei care o deține. Acea stare de bine care nu ar trebui să dispară niciodată, nici măcar cu trecerea timpulu.”
Vezi mai multe
1

Reguli Esențiale Pentru un Ten Impecabil

Frigul, agenții de poluare și stresul ii dau tenului tău un aspect tern. După sezonul de iarnă, primăvara își face încet, încet, apariția și o dată cu ea, nevoia unui ten luminos și hidratat devine o prioritate.
Vezi mai multe
1

Gala Beauty Reflexovital 2023

Cine nu a încercat să recreeze o coafură marca Hollywood, un make-up de red carpet sau un ten lipsit de cusur? Suntem atrași de frumusețe, o vânăm, o inventăm și reinterpretăm, dar frumusețea fără încredere și o atitudine potrivită, e o iluzie.
Vezi mai multe