Slatina
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea

Mădălina Gherghe

Mădălina Gherghe
Funcție: Trainer Tehnician Maseur & Cosmetică
Despre:
Bună, dragii mei! Numele meu este Mădălina Gherghe, sunt asistent balneofiziokinetoterapeut, tehnician maseur, membru activ și director regional în cadrul Asociației de Masaj și Terapii Complementare.
Mi-am început cariera ca profesor și am continuat să împărtășesc din cunoștințele mele în permanență fie că m-am ocupat de copii, de persoane cu nevoi speciale sau a trebuit să educ adulți .
Indiferent de domeniul în care am activat în permanență am fost dedicată oamenilor și am căutat cea mai bună modalitate de a le împărtăși cunoștințe utile, de a-i învăța să își facă viața mult mai ușoară, să devină cea mai bună variantă a lor.
Mereu am considerat că atunci când îți iubești meseria rezultatele vor fi întotdeauna excepționale. De aceea, mă perfecționez permanent și utilizez în munca mea informații acumulate de-a lungul timpului din domenii variate.
Când vorbim despre sănătatea umană și anatomia corpului, domeniul este extraordinar de vast și încă insuficient studiat, motiv pentru care în permanență sunt lucruri noi de învățat. De când am început să studiez masajul, această terapie minunată pentru trup și suflet, am căutat să învăț modul de abordare din diverse culturi, stiluri diferite, tehnici variate , astfel încât la momentul actual pot spune cu mândrie că sunt campion național la masaj terapeutic și a venit momentul să împărtășesc din cunoștințele mele și altor persoane pasionate de această meserie minunată.