Brașov
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Machiaj de zi în 4 pași

Machiaj de zi în 4 pași

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, dar să fim serioase, când suntem presate de timp de cele mai multe ori neglijăm acest aspect.

Întotdeauna există o soluție, asa că vă voi prezenta câteva trucuri pentru un machiaj simplu de zi, care să dea tenului strălucire și să scoată în relief părțile frumoase.

Machiajul de zi are ca scop apropierea de normal, culorile fiind mai deschise, mai pastelate și mai estompate.

Sfat: Machiajul nu se va termina niciodata sub bărbie, se ține întotdeauna seama de gât și decolteu, pentru ca altfel s-ar crea o diferență între față și gât.

Prima etapa 

  • Pentru prima etapa vă recomand să curățați tenul cu un demachiant și o loțiune tonică, în funcție de tipul de ten.
  • Se aplică crema hidratantă pentru ten și crema pentru zona ochilor. Menționez că și aceste produse se folosec în funcție de tipul de ten și nevoile acestuia.

A doua etapa

  • Se aplică fondul de ten pe care deja îl folosiți.
  • Se aplică pudra care poate fi pulbere sau compactă.
  • Urmeaza fardul de obraz, recomand să folosiți o nuanță mai „veselă” dar care să fie adecvată culorii pielii voastre. 

 

 

Etapa a treia

  • Sprâncenele sunt foarte importante pentru un machiaj, gândiți-vă cum arată un tablou fără ramă și faceti comparație cu sprâncele voastre aranjate și pieptănate și atunci când nu sunt aranjate. Nu omiteți acest aspect, îndepărtați urmele de fond de ten și pudră, creionați într-o nuanță potrivită pentru a umple eventualele goluri și iarăși pieptănați.
  • Machiajul ochilor, aplicați un fard în nunanțe pastel pe toată pleoapa sau un truc pe care eu îl folosesc destul de des, atunci când sunt presată de timp, în momentul când aplic fardul de obraz trec ți peste pleoapa mobilă până sub sprânceană cu aceiați pensulă care coțtine fard de obraz, efectul este uimitor.
  • Aplicarea pe gene a rimelului.

Etapa a patra

  • Machiajul gurii care constă în creionarea buzelor cu un contur mai inchis decat rujul.
  • Aplicarea rujului în interiorul buzelor conturate. Recomand să folosiți un ruj mai „vesel” în funcție de culoarea pielii voastre.

Acesta este un machiaj rapid și eficient, garantat. Este posibil să nu reușiți chiar de prima dată, dar exersând o sa ajungeți la performanță de a realiza acest machiaj în mai puțin de 5 minute.

Pentru aprofundare vă așteptăm la cursurile noastre!

Be beautiful!

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter