Sibiu
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Brașov București Cluj Napoca Craiova Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Târgu Jiu Oradea Iași Gala Beauty Reflexovital

Nicoleta Marian

Nicoleta Marian
Facebook
Funcție: Trainer Machiaj / Make-up Artist
Despre:

Buna, numele meu este Niko Marian, sunt din Sibiu si sunt make-up artist din 2013, de mica am fost pasionata de culori, iubesc sa ma joc cu texturi si culori, machiajul fiind pentru mine cea mai mare satisfactie. Totul a inceput ca un hobby, o pasiune caruia treptat am inceput sa ii acord mai mult atentie , sa ma dezvolt, iar incet incet a devenit meseria pe care o ador si o practic cu cea mai mare placere. Stiti vorba aceea: ,, Alegeti o meserie pe care sa o iubesti si nu vei mai lucra o zi in viata ta! ( Confucius,Filozofie).


Machiajul pentru mine este un exercitiu de imaginatie prin care ma pot exprima, pot face un chip sa fie luminat sa fie mai frumos, sa fac clienta sa se simta mai frumoasa si mai increzatoare.


Daca si tu ai simțul frumusetii si ai o pasiune pentru machiaj, te astept la cursurile din cadrul ReflexoVital Sibiu, ca sa iti formezi o cariera in acest domeniu care s-a dezvoltat enorm si care ofera multe oportunitati.