Sibiu
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Alexandra Căldărea

Alexandra Căldărea
Facebook
Funcție: Trainer Gene Reflexovital
Despre:
Acum 9 ani, când am ales să descopăr lumea extensiilor de gene, pot spune că m-am regăsit. Am răspuns provocării de a învăța aceasta frumoasă arta și am ales să fiu alături de cei mai buni: brand-ul Xtreme Lashes, activând în prezent ca master stylist, trainer și ambasador.
Sunt fericită ca odată cu obținerea statutului de trainer, pot împărtăși secretele acestei frumoase meserii cu toate cele care vor avea deschidere spre tot ceea ce înseamnă acest domeniu.
O nouă etapă a evoluției prinde contur prin colaborarea cu Academia Reflexovital, având la bază acreditarea cursurile de extensii gene.
Succesul poate fi privit ca o certitudine atunci când este însoțit de convingerea că poate fi atins și de potențialul dezvoltat pe parcurs. Următorul pas este legat de investițiile la nivel profesional în dezvoltare, calitatea serviciilor oferite, promovarea produselor și a imaginii, având un rol exponențial în acest ciclu evolutiv.

Stilist extensii gene din 2015.

Trainer extensii gene din 2019.