Iași
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea

Cursuri Ateliere Iași

Atelier pentru Adolescenți  (14-18 ani): Masaj și Postură

Curs Atelier pentru Adolescenți (14-18 ani): Masaj și Postură

Acest atelier este destinat adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, care doresc să învețe tehnici esențiale pentru îmbunătățirea posturii și pentru relaxare prin masaj. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe practice și sfaturi utile pentru menținerea unei posturi corecte și pentru relaxarea musculară. Participând la acest atelier, veți dobândi abilități valoroase pentru a menține o postură corectă și pentru a vă relaxa eficient prin masaj. Vă așteptăm cu drag să descoperim împreună secretele unei posturi sănătoase și ale relaxării prin tehnici de masaj adaptate nevoilor voastre!

Vezi detalii Curs indisponibil
în toate locațiile
Acneea și Importanța Îngrijirii Tenului la Adolescenți

Curs Acneea și Importanța Îngrijirii Tenului la Adolescenți

În cadrul acestui curs, vom explora în detaliu acneea, cauzele și tratamentele disponibile, precum și importanța unei rutine corecte de îngrijire a tenului în perioada adolescenței. Ne propunem să oferim informații clare și practice pentru a ajuta adolescenții să gestioneze eficient această condiție comună și să își mențină sănătatea pielii.


Vezi detalii Curs indisponibil
la Iași
Atelier de Coafuri pentru Fete

Curs Atelier de Coafuri pentru Fete

Acest atelier este creat special pentru fetele care își doresc să învețe cum să-și aranjeze părul în coafuri frumoase și simple. Scopul nostru este să vă oferim sfaturi și trucuri utile pentru îngrijirea și coafarea părului, fie că este drept, creț sau ondulat.

Vezi detalii Curs indisponibil
la Iași
Atelier pentru Adolescenți. Îngrijirea Mâinilor și a Unghiilor.

Curs Atelier pentru Adolescenți. Îngrijirea Mâinilor și a Unghiilor.

Acest atelier este destinat adolescenților cu vârste cuprinse 15 și 18 ani, care doresc să învețe tehnici de bază pentru realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă și elemente de Nail-Art.

Vezi detalii Curs indisponibil
la Iași