Timișoara
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș

Machiajul în 2021 - Sfaturi și tendințe

Machiajul în 2021 - Sfaturi și tendințe

de Florina Frunzete: trainer Make-up Reflexovital

În minunata și colorata lume a machiajul, pentru anul  2021 au aparut câteva tendințe noi, schimbări vizibile, generate de noile regului ale modului de viață care au ca scop protecția sănătății. Mă refer, desigur, la purtarea măștii.

Constrânși de situație, dorința de a pune machiaj pe ten a scăzut semnificativ, a apărut astfel nevoia de a adapta tipul de machiaj, dorind în continuare să păstrăm un aspect ingrijit, o piele radiantă, hidratată și fără un aspect încărcat.  Chiar dacă anul trecut machiajul nu a fost o prioritate, anul acesta începe oprimiștii, iar trendurile mondiale ne prezic lookuri mai îndrăznețe, de care cu siguranță ne-a fost dor.

După ce am fost nevoiți să purtăm măști în spațiile publice, accentul în machiaj s-a indreptat spre ochi având in vedere că buzele sunt ascunse sub mască.

Aici ne bucurăm de multă diversitate, putem opta pentru machiajul cu eyeliner, machiajul cat eye, machiajul smokey intens sau mai delicat, femeile mai îndrăznețe pot opta pentru machialele grafice iar cele care preferă un aspect mai natural pot opta pentru machiajele cu accent doar pe gene care pot fi evidențiate cu ajutorul mascarei.

Sprâncenele preferate rămân în continuare cele cu aspect natural și îngrijit.

De diversitate avem parte și la capitolul buze, chiar dacă de cele mai multe ori sunt ascunse sub masca de protecție. Multe preferințe fiind păstrate din sezonul trecut, buzele nude machiate cu balsam transparent sau semitransparent, buzele colorate fără contur, cu aspect estompat si bineînțeles prea-iubitul roșu care nu se demodează niciodată.

În orice caz, cu pandemie sau fără, frumusețea este noi și trebuie să o punem în valoare așa cum ne place nouă, adaptată la stilul nostru de viață.

Pentru asta, îți propunem un curs de automachiaj, unde îți vei cunoaște foarte bine propriul aspect, unde înveți să îți evidențiezi calitățile, să realizezi un auto-machiaj corect, adaptat propriei persoane și momentului în care va fi purtat.

 

Ești pregătită să atragi atenția?

Te așteptăm la curs. Detalii aici:

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter