Sibiu
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Brașov București Cluj Napoca Craiova Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Târgu Jiu Oradea Iași Gala Beauty Reflexovital
Masaj Facial

Masterclass Masaj Facial Sibiu

  • Locație: Sibiu
  • Tip Curs: specializari masaj
  • Durata: 2 zile
  • Perioada de desfăsurare: 06.02.2022 - 07.02.2022
  • Condiții acces: Persoane specializate în masaj, reflexoterapie, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali, medici, manageri de saloane și clinici private, alte persoane doritoare.
  • Pret: 1200 Lei
Absolvent Reflexovital: 1000 lei
Membru AMTC: 1000 lei

Trainer

Bojan Miric
Bojan Miric
Trainer Internațional Masaj

Ce primește cursantul:

  • Diplomă de specializare
  • Suport de curs
  • Materiale consumabile pe toată durată cursului

Plastic miofascial

Aceasta este o corecție manuală a feței pe bază de țesut conjunctiv.

Se execută fără ulei și este atât de plăcut încât clienții adorm adesea. Oferă senzația unei măști îndepărtate de pe față. La seminar veți învăța diagnosticarea achiziționată și corectarea fiecărei zone în mod individual.

Masajul facial are capacitatea de a transforma radical aspectul pielii și de a încetini procesul de îmbătrânire a tenului. Pe lângă toate aceste beneficii, masajul ajută la combaterea ridurilor și la eliminarea energiilor negative și este recomandat persoanelor care petrec foarte mult timp într-un mediu stresant.

Tenul are nevoie de îngrijire zilnică, iar masajul facial ajută la menținerea sănătății pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței încep să își piardă elasticitatea, fiind afectați de oboseală și de stresul zilnic. Din fericire, masajul facial ajută la revitalizarea și tonifierea tenului.

Despre Bojan Miric:

Bojan Miric este unul dintre cei mai apreciați terapeuți din lume. Triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Masaj, Bojan este originar din Serbia, dar profesează în Bologna, Italia. Timp de 15 ani și-a construit propria experiență cu profesori din Polonia, Rusia, Ucraina, Japonia, Thailanda și China. Acum este expert în terapii pentru refacere musculară și eliberare fascială.

Galerie Foto - Masterclass Masaj Facial Sibiu

Inscrie-te online

Sună acum!

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter