ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea
Sarga Silks - Terapia cu Mătase

Masterclass Sarga Silks - Terapia cu Mătase

În această fuziune unică de artă și vindecare, vă invităm să experimentați puterea terapeutică a tehnicilor Multidimensionale combinate cu utilizarea Mătăsii Sarga.

  • Tip Curs: specializări masaj
  • Durata: 2 zile
  • Condiții acces: Persoane specializate în: masaj, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali etc.
Curs disponibil în următoarea locație:
Pentru detalii click pe locație
SARGA SILKS - în care fiecare mișcare este o sărbătoare a înțelepciunii și rezilienței înnăscute a corpului.

Bine ați venit în lumea transformatoare a Mătăsii Sarga, unde tehnicile de masaj și inovația sunt fundamentul clasei noastre exclusive Multidimensionale de mătase.

Prin tracțiune ușoară, comprimări profunde și mișcări subtile, veți învăța cum să utilizați mătase Sarga ca instrumente de sprijin și aliniere, permițând straturi profunde de tensiune pentru a elibera cu ușurință.

Ghidat de principiile tehnicii Multidimensionale, acest curs va permite o explorare a interacțiunii dinamice dintre mișcare și liniște, tensiune și relaxare, printr-o serie de poziții restaurative și secvențe terapeutice.

Ce primești la curs?

  • Diplomă de specializare
  • Suport de curs
  • Materiale consumabile pe toată durată cursului

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter