ALEGE ORAȘUL
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș
curs pensat

Curs Pensat

Explorează tehnici avansate de pensat și vopsit sprâncene la cursurile specializate de la Reflexovital. Învățare practică și îndrumare de la profesioniști pentru a-ți dezvolta abilitățile și a oferi clienților rezultate impecabile.

  • Tip Curs: calificare profesională
Curs disponibil în următoarele locații:
Pentru detalii click pe o locație

Descoperă arta și tehnicile pensatului perfect prin cursul acreditat de pensat oferit de Academia Reflexovital. Vei învăța cum să puni în evidență frumusețea naturală a sprâncenelor și să conturezi expresia feței cu precizie și eleganță.

Află secretele arhitecturii sprâncenelor și tehnicile de pensare care se potrivesc fiecărui tip de față. Alătură-te acestui curs pentru a deveni un expert în arta pensatului și pentru a aduce un plus de încredere și frumusețe fiecărei priviri.

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter