ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Petroșani, Hunedoara Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Vața de Jos, Hunedoara Vrancea
Dynamic Flow Massage - Eliberarea Corpului

Masterclass Dynamic Flow Massage - Eliberarea Corpului

  • Tip Curs: specializări masaj
  • Durata: 4 zile
Curs momentan indisponibil

În cursul "Dynamic Flow Massage - Eliberarea corpului - O Abordare Multidimensionala", veți face cunoștință cu noțiunile fundamentale ale unei terapii avansate ale cărei tehnici vă vor ajuta să lucrați cu eleganță și grație, depunând minim de efort.

Veți învăța cum să lucrați cu clienții folosind combinații specifice de tehnici Deep-Tissue și Stretching Dinamic.

Veți reuși să evaluați și mai bine gradul de mobilitate al clienților și veți putea crea modificări neurologice de durată care să le permita acestora să identifice și să elibereze tensiunile stocate și blocajele emoționale într-un mod puternic și eficient.

Aceasta nu este doar o ocazie de a învăța o nouă tehnică de masaj, ci mai degrabă o modalitate de a vă pune amprenta dezvoltându-vă propriul stil, permitându-vă să creați o călătorie spirituală profundă pentru clienții dumneavoastră, cu beneficii pentru corp, minte și suflet.


Ne vedem în sala de curs! Cu dragoste, Tracey!

Galerie foto

Video

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter