Cluj Napoca
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Reguli Esențiale Pentru un Ten Impecabil

Reguli Esențiale Pentru un Ten Impecabil

Un ten sănătos nu este doar o bună moștenire genetică, fiecare tip de piele are nevoie de o îngrijire aparte. Un somn de calitate, o hidratare corespunzătoare și un regim echilibrat ajută la obținerea unui aspect frumos. Dar nu este întotdeauna suficient, mai ales, când vrem cel mai bun tratament de înfrumusețare lor.


O piele trebuie să arate fresh fără ajutorul trusei de machiaj. Micile imperfecțiuni ale tenului nu le ascundem în spatele unui makeup elaborat, din simplul motiv, că s-ar deteriora și mai tare aspectul lui.
Sfaturile specialistilor sunt întotdeauna cele mai eficiente și noi am intrat într-un salon de înfrumusețare, să vedem dacă obiceiurile noastre zilnice pentru un ten curat si sănătos, sunt corecte.
Iata pașii pentru un ten curat și luminos:

Curățare și exfoliere

Curățarea și exfolierea sunt primii pași pentru o piele sănătoasă.
Chiar dacă purtăm sau nu machiaj, demachierea este esențială pentru a îndepărta praful și poluarea.
Dimineața și seara, pe un disc demachiant aplicați soluția demachiantă și cu mișcări ușoare, îndepărtează impuritățile de pe tenul tău.
Pe tenul curat, se aplică exfoliantul, se lasă să acționeze apoi se indepărtează ușor.
Exfolierea se recomandă de 2-3 ori pe săptămână, dacă dorești un ten neted și luminos.

Ser hidratant

Pe tenul curățat și exfoliat, se aplică serul hidratant și se distribuie pe față și pe decolteu. Se masează pielea cu ușoare manevre de masaj pentru o hidratare intensă, apoi se curăță cu apă.

Crema cu factor de protecție

Mai mult ca orice, așteptăm soarele. Dar pe lângă beneficiile soarelui, energia cu care ne încarcă, vitamina D, buna dispoziție și bronzul apetisant, soarele are și o altă față a monedei, ne îmbătrânește prematur pielea.
Nu uitați de crema cu factor de protectie, pentru a vă menține pielea tânără și sănătoasă, departe de pete pigmentare inestetice.

Hidratare
O piele frumoasă, elastică și luminoasă nu este doar o moștenire genetică ci necesită multă atenție și îngrijire.
Hidratarea este esențială în menținerea unui aspect atrăgător.
Beți apă, consumați fructe și legume și alegeți o dietă echilibrată.
Pielea este cel mai mare organ al nostru.
O piele îngrijită și frumoasă este semnul unei stări bune de sănătate și tinerețe. De ce să nu ne simțim cât mai încrezătoare în pielea noastră?

Există multe variante de a arăta și de a ne simți bine în propria piele, dar, pe termen lung, cea mai bună opțiune este alegerea unui stil de viață echilibrat, cu cât mai puțin stres, fie că-l eliminăm prin sport, plimabare în natură sau meditație și prin micile obiceiuri zilnice.

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter