Cluj Napoca
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Gala Beauty Reflexovital 2023

Gala Beauty Reflexovital 2023

Gala Beauty Reflexovital reunește specialiștii în frumusețe din întreaga țară. Puteți participa la demonstrații, concursuri și schimburi de experiență, în perioada 26-27 Mai, la Sibiu. Celebrăm frumusețea în toate formele și culorile ei și vă îndeamnă și pe voi, să aveți curajul să fiți diferiți.

Pe parcursul galei, aveți ocazia să cunoașteți nume mari din industria beauty, sa învățați de la cei mai buni profesioniști din domeniu, să testați cele mai noi produse și să faceți networking cu colegii voștri și partenerii brandurilor prezenți la eveniment.

Fie că veți participa la concursuri pentru a vă testa abilitățile sau vă veți înscrie la Look & Learn pentru a învăța tehnici noi, această experiență va fi revitalizantă pentru cariera voastră.

La Gala Beauty Reflexovital, ne spunem povestea cu eleganță, accente chic sau extravagante, scandaloase și autentice, dar toate exprimă aceleași trăiri: bucuria și libertatea frumuseții neîncorserate în tipare.

 

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter