Oradea
Schimbă orașul  
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Chișinău Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Piatra Neamț Oradea Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Jiu Târgu Mureș Valea Doftanei
Pachet Masaj Facial + Candle Massage + Terapia Detox Spa

Masterclass Pachet Masaj Facial + Candle Massage + Terapia Detox Spa Oradea

  • Locație: Oradea
  • Tip Curs: specializări masaj
  • Durata: 6 ore
  • Perioada de desfăsurare: 04.03.2023 - 04.03.2023
  • Condiții acces:
  • Pret promotional: 450 Lei 650 Lei
Bonus: Fiecare cursant va primi o intrare gratuită la Aqua Park-ul din cadrul President Spa Center, iar însoțitorii acestora vor beneficia de 50% discount.

Trainer

Dan Gavriș
Dan Gavriș
Trainer Masaj Reflexovital
1.

Masajul Facial are capacitatea de a transforma radical aspectul pielii și de a încetini procesul de îmbătrânire a tenului. Pe lângă toate aceste beneficii, masajul ajută la combaterea ridurilor și la eliminarea energiilor negative și este recomandat persoanelor care petrec foarte mult timp într-un mediu stresant.
Tenul are nevoie de îngrijire zilnică, iar masajul facial ajută la menținerea sănătății pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței încep să își piardă elasticitatea, fiind afectați de oboseală și de stresul zilnic. Din fericire, masajul facial ajută la revitalizarea și tonifierea tenului.


2.

Masajul Senzorial Candle (cu lumânare caldă) oferă o experiență senzorială intensă, magia unei lumânări care se topește - Un elixir cald prețios, subtil parfumat, pentru a calma corpul și spiritul fac din acest tip de masaj unul cu totul special. Ingredientele lumânării de masaj sunt un adevărat cocktail pentru întinerirea și hidratarea pielii, slabire intensă și relaxare profunda. O magie ce calmeaza instant trupul si mintea, eliminand efectiv stresul, pielea devenind vizibil mai stralucitoare, hidratata iar corpul tonifiat.


3.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit. Pentru o detoxifiere completă, până nu demult era nevoie să urmezi o dietă drastică care de cele mai multe ori ducea la înfometare. Detoxifierea organismului era anevoioasă, consuma foarte mult timp și energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa lucrurile sunt simple, plăcute și dureaza putin. În plus eficacitatea este vizibilă de la primele secunde de tratament. La nivelul tălpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmărește canalele de comunicare ale organelor și accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereți clientei să strecoare picioarele în recipientul cu apă călduță cu soluție salină și să se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensivă și durează aproximativ 30 de minute.


Galerie Foto - Masterclass Facial + Candle + Terapia Detox Oradea

Inscrie-te online

Sună acum!