ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Brașov București Cluj Napoca Craiova Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Târgu Jiu Oradea Iași Gala Beauty Reflexovital
curs zen shiatsu

Curs Zen Shiatsu

  • Tip Curs: specializari masaj
  • Durata: 3 zile
  • Condiții acces: Persoane specializate în masaj, reflexoterapie, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali, medici, manageri de saloane și clinici private, alte persoane doritoare.
Curs momentan indisponibil
Terapia Shiatsu utilizeaza tehnici de presopunctura aplicate cu mainile, degetele, coatele si genunchii. Principalul obiectiv al terapiei Shiatsu este deblocarea punctelor din corp unde energia chi este blocată. In general, aceasta terapie este relaxanta, insa beneficiile se cunosc pe termen lung: eliminarea stresului, a durerilor de cap, durerilor de spate, tensiunilor musculare. Se lucreaza la sol, imbracat, prin aplicarea de presiuni si manipulari asociate, asupra sistemului de meridiane energetice care anima corpul si fiinta umana in totalitatea sa. Are efecte relaxante, profilactice (previne si inlatura stress-ul, oboseala, apatia, durerile de cap, spate, umeri, picioare) si terapeutice, putand actiona eficient ca adjuvant in diverese patologii (burn-out, oboseala cronica, afectiuni respiratorii, digestive, motorii si musculare, ginecologice, cardiace, renale, hepatice, etc.) Dupa aceasta formare vei putea efectua un tratament complet, cu durata de aproximativ 1 ora, asupra intregului corp, intr-un cadru de cabinet de masaj, spa, familie, etc. Dupa o perioada de practica la acest nivel se trece spre o formare pe niveluri de specializare terapeutica complexa. *Reducere valabilă doar pentru membrii AMTC. Devino membru!

Ce primești

  • Materiale consumabile pe toată durată cursului
  • Diplomă de specializare
  • Suport de curs
  • Șansa de a lucra direct pe modele umane. Dacă nu ai model găsești AICI

Notă:

  • Se poate stabili și alt calendar față de cel propus în funcție de solicitări
  • Cursul se poate organiza și în alte localități din țară dacă se întrunește numărul minim de cursanți

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter