ALEGE ORAȘUL
Arad Brașov București Cluj Napoca Craiova Constanța Deva Piatra Neamț - Masaj Piatra Neamț - Beauty Râmnicu Vâlcea Sibiu Târgu Mureș Timișoara Oradea Baia Mare Italia București - Kineto Didactica
Tehnici de ergonomie posturală pentru protecția terapeutului

Masterclass Tehnici de ergonomie posturală pentru protecția terapeutului

  • Tip Curs: specializări masaj
  • Durata: 2 zile
  • Condiții acces: Persoane specializate în masaj, reflexoterapie, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali, medici
Curs momentan indisponibil
Număr maxim participanți: 10

Ce primește cursantul:

  • Diplomă de specializare
  • Materiale consumabile pe toată durată cursului

Ce este ergonomia posturală?

Ergonomia posturală în masaj este capacitatea terapeutului de a menține o postură ergonimică adecvată a întregului corp în orice moment al terapiilor executate, cu ușurință și relaxare, asigurând în permanență un maxim nivel calitativ în aplicarea tehnicilor specifice de masaj-terapie, ce vor impoune o eficiență maximă în beneficiul clientului. Impresia creată, respectând ergonomia posturală, este de „joacă” de un înalt nivel profesional.

Despre curs

Provenit de pe meleagurile scandinave și adresându-se tuturor terapeuților care au întâmpinat probleme, disconfort și chiar leziuni fizice provenite de la executarea terapiei masajului pe o perioada mai lungă de timp, acest curs amplifică posibilitățile terapeuților de a oferi masaj de calitate timp de 4-7 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, chiar până la o vârstă înaintată, fără să sufere neplăceri în urma acestui efort. Cu alte cuvinte, posibilitatea de a se bucura din plin de o lungă carieră împlinitoare, în beneficiul clienților.

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter