ALEGE ORAȘUL
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Chișinău Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Piatra Neamț Oradea Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Jiu Târgu Mureș Ploiești Târgoviște Brăila Bistrița Argeș
Tehnici de ergonomie posturală pentru protecția terapeutului

Masterclass Tehnici de ergonomie posturală pentru protecția terapeutului

  • Tip Curs: specializări masaj
  • Durata: 2 zile
  • Condiții acces: Persoane specializate în masaj, reflexoterapie, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali, medici
Curs momentan indisponibil
Număr maxim participanți: 10

Ce primește cursantul:

  • Diplomă de specializare
  • Materiale consumabile pe toată durată cursului

Ce este ergonomia posturală?

Ergonomia posturală în masaj este capacitatea terapeutului de a menține o postură ergonimică adecvată a întregului corp în orice moment al terapiilor executate, cu ușurință și relaxare, asigurând în permanență un maxim nivel calitativ în aplicarea tehnicilor specifice de masaj-terapie, ce vor impoune o eficiență maximă în beneficiul clientului. Impresia creată, respectând ergonomia posturală, este de „joacă” de un înalt nivel profesional.

Despre curs

Provenit de pe meleagurile scandinave și adresându-se tuturor terapeuților care au întâmpinat probleme, disconfort și chiar leziuni fizice provenite de la executarea terapiei masajului pe o perioada mai lungă de timp, acest curs amplifică posibilitățile terapeuților de a oferi masaj de calitate timp de 4-7 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, chiar până la o vârstă înaintată, fără să sufere neplăceri în urma acestui efort. Cu alte cuvinte, posibilitatea de a se bucura din plin de o lungă carieră împlinitoare, în beneficiul clienților.

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter