ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Brașov Cluj Napoca Constanța Deva Piatra Neamț - Beauty Piatra Neamț - Masaj Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Târgu Mureș Timișoara București Craiova
Maderoterapie - Online

Curs Maderoterapie - Online

  • Tip Curs: specializari masaj
  • Durata: 1 zi
  • Condiții acces: Cursul are loc online, în timp real, prin intermediul platformei de videoconferință Zoom, având experiență și interacțiune asemănătoare cu cea din sala de curs, dar cu avantajul de a sta acasă, în siguranță. Cursul se adresează absolvenților unui curs de masaj sau terapii complementare acestuia.
Curs momentan indisponibil

Cum se desfășoară un cursul online?

Trainerul este moderatorul cursului. El este văzut și auzit pe toată durata cursului, prezintă pe ecran noțiunile referente, iar cursanții interacționează atât cu acesta cât și între ei. Pot pune întrebări, trimite mesaje sau lua notițe, totul din confortul casei.

Ce primește cursantul?

  • Diplomele de participare în format electronic;
  • Suport de curs powerpoint
  • Suport de curs video;

Maderoterapia, așa cum indică și numele acesteia (madero = material lemnos) este o tehnică de masaj prin care se folosesc diferite instrumente din lemn de diverse forme și dimensiuni, special concepute pentru a ușura munca terapeutului. Instrumentele se folosesc ca o extensie a mâinii terapeutului, iar în fiecare masaj scopul este diferit. Se poate obține astfel un masaj profund adresat musculaturii tensionate sau cu scop de remodelare corporală, în tonifierea țesuturilor și pentru a combate celulita.

Galerie foto

Video

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter