ALEGE ORAȘUL
Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov București Chișinău Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Piatra Neamț Oradea Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Jiu Târgu Mureș Ploiești Târgoviște Brăila Bistrița Argeș
Diagnosticarea & tratarea sindroamelor dureroase cu ajutorul masajului Deep tissue și alte tehnici manuale

Masterclass Diagnosticarea & tratarea sindroamelor dureroase cu ajutorul masajului Deep tissue și alte tehnici manuale

 • Tip Curs: specializări masaj
 • Durata: 3 zile
 • Condiții acces: Persoane specializate în masaj, reflexoterapie, medicină alternativă, kinetoterapeuți, asistenți medicali, medici
Curs momentan indisponibil

Maxim 10 persoane
Sunt interzise filmarea sau înregistrarea


Ce primește cursantul:

 • Diplomă de specializare
 • Materiale consumabile pe toată durată cursului

Ce vei învăța?

Acest seminar reprezintă o armă puternică în rezolvarea multor probleme acute sau cronice. Veți învăța cum să adaptați masajul în funcție de patologie (nu veți lucra mecanic). Acest curs vă va extinde grupul de potențiali clienți la oameni de afaceri, sportivi profesioniști și oameni care se află în procesul de recuperare după accidentare.
Veți învăța cum să puneți un diagnostic corect asupra unui sindrom dureros și cum să realizați tratarea acestuia cu ajutorul masajului în profunzime, dar și a altor proceduri manuale:
- Terapia cu eliberare miofascială (MFR)
- Trigger points
- Recul
- Articulații
- m-PIR

Vom lucra astfel:

 1. Diagnosticul (lucrul asupra cauzei problemei) și alegerea tehnicii
 2. TMJ- Tulburări articulare temporomandibulare
 3. Gât
 4. Umăr
 5. Cot
 6. Torace
 7. Diafragmă
 8. Partea lombară (SIJ)
 9. Genunchi

Despre Bojan Miric:

Bojan Miric este unul dintre cei mai apreciați terapeuți din lume. Triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Masaj, Bojan este originar din Serbia, dar profesează în Bologna, Italia. Timp de 15 ani și-a construit propria experiență cu profesori din Polonia, Rusia, Ucraina, Japonia, Thailanda și China. Acum este expert în terapii pentru refacere musculară, osteopatie biodinamică, osteopatie funcțională și eliberare fascială.

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter