Covasna
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Machiajul de Mireasă - Luminos dar și rezistent pentru ziua cea mare

Machiajul de Mireasă - Luminos dar și rezistent pentru ziua cea mare

Machiajul de mireasă este unul din preferatele mele, deoarece e versatil în funcție de personalitatea miresei.

 

Machiajul de mireasă trebuie să fie unul care îți accentueză trăsăturile și îți scoate în evidență privirea încărcată de emoție din ziua ta specială.

 

Pentru ca machiajul să fie rezistent pe tot parcursul evenimentului, trebuie ca mireasă să înceapă de la pregătirea tenului cu o săptămâna înainte, poate să facă o vizită la salonul de cosmetică pentru un peeling enzimatic și o hidratare, o curățare a tenului care o ajută pe ea să pară mai odihnită și mai luminoasă la față pentru următorul pas, machiajul propriu zis din ziua nunții.

 

Tendințele pentru anul 2022 rămân în continuare machiajele naturale, luminoase, dar cel mai bine este să purtăm un machiaj care ne reprezintă. Gusturile fiecărei mirese sunt diferite, multe aleg ceva mai simplu, în culori nude sau roz nisipiu, sau din contră vor să iasă mai mult în evidență prin machiaj.

 

Având în vedere că majoritatea nunților se desfășoara ziua, de preferat este să evite smokey eyes, pentru că în poze apare un efect de două găuri negre, în loc de un machiaj luminos și frumos care să le avantajeze, să le scoată ochii în evidență.

 

Foarte important pentru make-up artistul ales de mireasă, este ca acesta să aibă toate informațiile legate de vestimentație, coafură, accesorii și personalitatea clientei. Machiajul de mireasa este mult mai diferit decât orice alt machiaj, se pune accent pe orice mic detaliu, începând cu pregătirea tenului, hidratarea și iluminarea, prin diferite proceduri cosmetice. Iar pentru o rezistență maximă, este foarte important să folosim produse de calitate și tehnici waterproof, tehnica eyelinerului gel, sau tehnica creionului, chiar și tehnica acuarelei, care este foarte rezistentă, în caz că avem o mireasă mai emotivă.

 

În general miresele aleg genele false pentru o privire mai profundă, anul acesta se cer mult genele smocuri, deoarece sunt mult mai comode și mai ușor de purtat, mai ales dacă mireasa nu a purtat măcar o dată gene false. Genele smocuri le pot păstra inclusiv a doua zi, în caz ca au o petrecere ca și continuare a nunții.

 

Niko Marian

 

Dacă și tu vrei să machezi miresele într-un mod profesionist, te așteptăm la Masterclassul de Machiaj Mireasă.

Detalii: https://reflexovital.ro/sibiu/curs/machiaj-miresica