Argeș
Schimbă orașul  
Arad Argeș Bacău Baia Mare Bistrița Botoșani Brașov Brăila București Chișinău Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Oradea Piatra Neamț Ploiești Râmnicu Vâlcea Sibiu Slatina Timișoara Târgu Mureș Târgu Jiu

NOUTATI BLOG

Fii la curent cu noutățile din domeniul Beauty și SPA.
Descoperă tehnici noi și produse de ultimă generație.
1

În Culisele Masajului, cu Alin Gheorghișor: de la Terapeut-Maseur la Trainer Național și Internațional

Alin Gheorghișor este terapeut maseur și trainer REFLEXOVITAL. Este specializat în diverse tipuri de masaj: masaj terapeutic, masaj de relaxare, reflexologie, deep tissue, masaj pe scaun, masaj cu bețe de bambus și maderoterapie, drenaj limfatic, masaj sportiv. În prezent, Alin Gheorghișor își împarte timpul între meserie de terapeut, predarea cursurilor de masaj și Facultatea de Medicina Sibiu, specializarea Balneo-fizio-kinetoterapie și recuperare, unde este student, în anul II.
Vezi mai multe
1

De ce nu se vede rezultatul Exercițiilor Fizice?

Pe lista de rezoluții, cap de listă stă un corp tonifiat, numai că, în ciuda tuturor eforturilor, rezultatele nu se văd, oricât te-ai strădui. Ce nu faci bine?
Vezi mai multe
1

Secretul pentru un Machiaj Rezistent

Sezonul petrecerilor a început, pe lângă ținute și coafură, tenul și machiajul tău trebuie să fie fresh, în trend dar mai ales potrivit vârstei. Poate ultima remarcă te-a făcut să ridici sprânceana, până la urmă, “ age is just a number “ și ai dreptate, dar există mici ritualuri și trucuri de make-up care te pot ajuta să obții un look mai fresh, lejer și luminos.
Vezi mai multe
1

Melania Motoc: Secretele Unei Cariere de Succes în Domeniul Beauty

”M-aș referi la frumusețea umană, ca aspect care aduce bucurie și siguranță persoanei care o deține. Acea stare de bine care nu ar trebui să dispară niciodată, nici măcar cu trecerea timpulu.”
Vezi mai multe
1

Reguli Esențiale Pentru un Ten Impecabil

Frigul, agenții de poluare și stresul ii dau tenului tău un aspect tern. După sezonul de iarnă, primăvara își face încet, încet, apariția și o dată cu ea, nevoia unui ten luminos și hidratat devine o prioritate.
Vezi mai multe
1

Gala Beauty Reflexovital 2023

Cine nu a încercat să recreeze o coafură marca Hollywood, un make-up de red carpet sau un ten lipsit de cusur? Suntem atrași de frumusețe, o vânăm, o inventăm și reinterpretăm, dar frumusețea fără încredere și o atitudine potrivită, e o iluzie.
Vezi mai multe