Alba Iulia
Schimbă orașul  
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Top Tendințe în Manichiura pentru Primavară - Vară 2022

Top Tendințe în Manichiura pentru Primavară - Vară 2022

La finalul fiecărui an, Pantone Color Institute alege o culoare care va influența tendințele în numeroase industrii; de la modă sau design grafic, până la manichiură. Pentru anul 2022 a fost aleasă nuanța Lila Very Peri, o nuanță violetă apropiată de albastru, despre care cei de la Institutul Pantone spun că “stimulează creativitatea și inventivitatea”.

Creativitatea și inventivitatea sunt 2 noțiuni care definesc domeniul manichiurii, tehncienii de unghii din toată lumea surprinzându-ne în permanență cu vizinunea lor. Și, pentru că femeile iubesc să își asorteze unghiile cu starea de spirit, anotimpul sau cu vârsta, am adunat mai jos câteva manichiuri care sunt în topul tendințelor din acest an.

  1. Baby-Boomer colorat sau cum mai este numit “ombre” este modelul care a cucerit iremediabil femeile. Pentru a da viață clasicului și diafanului Baby-Boomer, care este un ombre compus din rozé si alb, tehnicienele adaugă acum pigmenți albului lăptos, creând minunate culori pastelate sau neon care te vor înveseli de fiecare dată când le privești. Acest model de unghii este potrivit pentru orice ocazie, fie că le porți la birou, în vacanță sau, (de ce nu?) ca și mireasă în ziua nunții.
  2. Unghiile cu floricele, fie pictate din acuarelă sau realizate tridimensional din geluri si pudre acrilice, rămân mereu în tendințele sezonului cald.
  3. Designul geometric rămâne în orice sezon în tendințe fiind ușor de realizat, se pornește de la o linie simplă și ajunge până la modele complexe în funcție de preferințele clientei și îndemanârea manichiuristei.
  4. French-ul colorat se află în topul preferințelor indiferent de sezon, însa în sezonul cald se dă frâu liber imaginației, unghiile devenind adevarate curcubee.
  5. Unghiile cu glitter fie scurte sau lungi, pătrate sau rotunde sunt versatile, glam și se potrivesc orcărei ținute. Nu e de mirare că rămân în topul preferințelor indiferent de anotimp!
  6. Unghiile pastelate sunt și vor rămâne în tendințele anuale din sezonul cald. Fie că preferi o manichiură într-o singură culoare sau multi-coloră, simplă sau in degradé, nu vei da greș când alegi aceste nuanțe. În sezonul din acest an este preferat violetul (lila).
  7. Animal print-ul reinterpretat în culori puternice, cu fundal oglindă sau clasic, este modelul care nu se demodează niciodată. Cele mai cerute modele sunt leopard sau zebra în combinație cu unghii colorate sau nude.
  8. Unghiile vitraliu sau cu model french vitraliu sunt tot mai cerute în saloanele de manichiură, acestea fascinând prin transluciditatea gelului în care sunt adăugate scoici, flori uscate, glitter sau paiete.
  9. Unghiile cu mesaje si design minimalist au devenit tot mai cerute în ultima perioadă, femeile găsind astfel o nouă metodă de a-și exprima individualitatea si crezurile. Fie că sunt realizate cu abțibilduri slider sau scrise de către manichiuristă, aceste manichiuri vor ieși mereu în evidență.

 

Tendințele vor depinde, bineînțeles, întodeauna de preferințele personale ale fiecăreia dintre noi, însă putem fi de acord că o manichiură perfectă ne va umple cu energie pozitivă și ne va înfrumuseța ziua, încă de dimineață. Ne privim unghiile mai des decât chipul, de aceea este important ca și manichiura noastră să arate impecabil mereu.

Text & Foto by Alina Maier - trainer Reflexovital

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Youtube Newsletter